Title of a News Article

Var güçleriyle çalıştılar…

.

Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri, dün akşam etkili olan kar yağışından dolayı kapanan şehirlerarası yolları açmak için yoğun çaba gösterdi.

 

İBRAHİM HALİL ŞEKER

Şanlıurfa’da dün akşam saatlerinden itibaren başlayan ve uzun süren kar yağışından dolayı şehirlerarası yollarda dâhil olmak üzere ilin birçok noktasında ulaşım durma noktasına geldi. Şanlıurfa Karayolları 91. Şube Şefliği ekipleri, yer yer 15 cm’i geçen kar yağışından dolayı kapanan yolları açmak için yoğun çaba gösterdiler. Şanlıurfa Vali Yardımcısı Mehmet Keklik’in koordinesinde harekete geçen Şanlıurfa Karayolları 91. Şube Şefliği ekipleri, Mardin, Gaziantep ve Diyarbakır yolunda buzları temizleyerek, tuzlama çalışması yaptılar. Sabaha kadar devam eden çalışmaların ardından şehirlerarası yollar trafiğe açıldı.

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, etkili olan kar yağışından dolayı ulaşımın birçok noktada durduğunu belirterek, “Büyükşehir belediyesi, ilçe belediyeleri ve Karayolları Bölge Müdürlüğünün özverili çalışmalarının ardından yollar trafiğe açıldı. Bundan sonra da oluşacak olan ağır hava şartlarına karşı tüm önlemlerimizi almış durumdayız” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2016, 15:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195