Title of a News Article

Vatandaşı dinleyen Vekil...

Vatandaşı dinleyen Vekil...
banner206

MHP MKYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, vatandaşın sorun ve taleplerini bizzat yerinde dinlemeye devam ediyor.

Seçim bölgesi Şanlıurfa'ya hemen hemen her hafta sonu gelmeye çalışan MHP Şanlıurfa Milletvekili MKYK üyesi İbrahim Özyavuz, hafta sonunu kırsalda, bugünü ise Şanlıurfa merkezde vatandaşlara ayırdı. Çarşı esnafını ziyaret ederek sorun ve talepleri dinleyen Özyavuz, bir süre önce restorasyonu tamamlanan Pazar camisini gezdi.  MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş ve bazı yöneticiler ile birlikte esnafı ziyaret ederek sorunları dinleyen Özyavuz, esnafın takdirini kazandı. 

Seçim bölgesi Şanlıurfa'da daima halkla iç içe olmaya çalıştığını ifade eden Özyavuz" Şanlıurfa benim için her şey demek , Meclis çalışmaları dışında sürekli seçim bölgem olan memleketime geliyorum .bugüne kadar hiç tatil yapmadım. Sık sık Urfa'da olmaya çalışıyorum. Bugün de esnafımızı ziyaret ederek sorunları dinledik. Esnafımız Turizmden memnun, ancak bazı sorunları var, onlar da inşallah çözülecektir" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2019, 17:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195