Title of a News Article

Vatandaşlarla dertleşen Başkan

.

Vatandaşlarla dertleşen Başkan
banner206

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz rutin hale getirdiği esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Yılmaz, bugün Seyfioğlu Caddesi esnafı ile alışveriş yapan vatandaşları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlardan belediye hizmetlerini sorarak, değerlendirmelerini aldı. 
Belediye hizmetlerinden memnun olduklarını belirten Seyfioğlu esnafı ile vatandaşlar, “Allah başkanımıza ve ekibine zeval vermesin, elinden gelen tüm hizmetleri yapıyor. Her gün sokak ve caddelerimizi yıkıyor pırıl pırıl yapıyorlar. Belediyecilik namına ne varsa biz Belediye Başkanımız Resul Yılmaz şahsında ve ekibinde gördük” değerlendirmesini yaptı.
Başkan Yılmaz ziyaretinin ardından yaptığı değerlendirmede, “Bugün sabah saatlerinde Seyfioğlu caddemizdeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Özelikle başta Belediye ile ilgili bir sıkıntılarının olup olmadığını esnaflarımıza sorduk, esnaflarımızın görüş ve değerlendirmeleri bizim çok önemlidir. Çünkü biz şehri yönetirken, onlarla birlikte yönetiyoruz. Esnaf kardeşlerimizin refahı, mutluluğu bizim refahımız ve mutluluğumuz demektir. Bu anlayışla hareket ediyoruz, bundan sonrada başta yaşadıkları yerler olmak üzere Siverek’in geneli ile ilgili her zaman onların görüşlerine başvurmaya devam edeceğiz, esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2015, 23:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195