Title of a News Article

Ve açılacağı tarih belli oldu!

.

Ve açılacağı tarih belli oldu!
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 58 Bin metrekarelik alana sahip olan GAP SUKAY, 6 Temmuz 2016 tarihinde (Ramazan Bayramı'nın ikinci günü) törenle hizmete açılıyor.

İçerisinde her türlü sosyal donatının yer aldığı SUKAY, su sporları branşında bölgenin özlem duyduğu büyük bir eksikliği giderecek.

İçerisinde 35 bin metrekarelik gölet ve yaklaşık 5 bin metrekarelik ada, çevresindeki yeşil alan ve spor alanlarından oluşan GAP SUKAY'da gölet derinliği ise 1.5 metre olacak.

Restoranlar, kafeteryalar, açık kapalı yüzme havuzları, aqua park, biyolojik gölet, temalı bahçeler,çocuk oyun ve oturma alanları, ülkeler mutfağı, koşu parkuru, etkinlik meydanları, su oyunlu havuzlar ve atletizm sahası gibi sosyal amaçlı kullanım alanlarının tümünü içerisinde bulunduran proje, bayramın ikinci günü düzenlenecek dev açılışla halkın hizmetine sunulacak.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ, "HALKIMIZI AÇILIŞA BEKLİYORUZ"

Açılış öncesi SUKAY'ı inceleyerek sürdürülen son hazırlıklar hakkında yetkililerden bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Bayramın ikinci günü gerçekleştireceğimiz açılışımıza tüm halkımızı bekliyoruz" dedi.

Şanlıurfaspor Tesislerinin hemen yanında yer alan GAP SUKAY'da su sporuna dair her branşı bulmanın mümkün olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesinin son dönemlerdeki yoğun çalışmaları neticesinde nihayet açılışımızı gerçekleştirmenin heyecanı içerisindeyiz. Bayramın ikinci günü burada ham vatandaşlarımızla bayramlaşacağız hem de tüm siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, oda ve derneklerle burada bir araya geleceğiz. Çok detaylı ve teknik bir projeydi. Arkadaşlarımızın titiz süren çalışması sonucu bir hizmeti daha halkımıza sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2016, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195