Title of a News Article

Ve açılışı yapıldı...

.

Ve açılışı yapıldı...
banner206
 Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçe Belediyesine bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı Çiftekemer Mahallesinde 300 metrekare alan üzerine yaptırılan çok amaçlı salon törenle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Her kırsal mahalleye çok amaçlı salon taahhüdünde bulunan Karaköprü Belediyesi, Çiftekemer mahallesinde yapımını tamamladığı çok amaçlı salonu vatandaşların hizmetine sundu. Düzenlenen törene, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları ve Karaköprü Belediye Meclis üyeleri ile Çiftekemer mahallesi sakinleri katıldı. Açılış töreninde konuşan Başkan Baydilli, Kırsal mahallelere yapılan çok amaçlı salonların, mahallenin şeref evi olduğunu söyledi. Başkan Baydilli, “Bugün bu güzel havada Çiftekemer mahallemizde yapımını tamamladığım çok amaçlı salonumuzu vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için bir araya geldik. Mahalle muhtarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve mahallelilerimiz buradalar. Biz burada bugün çok amaçlı salonumuzu hizmete sunacağız. Tabii 'çok amaçlı salon' diyoruz ama bizim nazarımızda burası mahallenin şeref evidir. Büyüyen ve gelişen Dünya’da insanlarımız birbirleriyle uzaklaşmış ve televizyonların karşısından çıkamaz hale gelmişler. Biz bu salonlarla inşallah onların birlik ve beraberliklerini de sağlamış olacağız. Bu salonda oturacaklar, toplanacaklar muhabbet edecekler ve güzel günlerde bu salonlarını kullanmış olacaklar. Bu salonumuz mahallemizdeki çocuklarda katkıda bulunacaktır. Öğrencilerimiz boş zamanlarında burada kitaplarını okuyacaklar. Allah çok amaçlı salonumuzu hayırlı uğurlu etsin. Güzel günlerde kullanmayı nasip etsin” şeklinde konuştu. Çiftekemer mahallesi sakinleri ise mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

İlçeye bağlı diğer kırsal mahallelerde yapımı devam eden çok amaçlı salonların, kısa süre içerisinde tamamlanarak mahallelilerin hizmetine sunulacağı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2015, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195