Title of a News Article

Ve anahtarlar teslim edildi!

.

Ve anahtarlar teslim edildi!
banner206

TOKİ tarafından Karaköprü’de basın mensupları ve Maşuk’ta da vatandaşlar için yapımı tamamlanan toplam 679 konutun anahtar teslimi yapıldı.

GAP Arena Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen anahtar teslim törenine Eski Bakan Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hamide Sürücü, milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları, davetliler ve konut sahipleri katıldı. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, programda yaptığı konuşmada, konutların sahiplerine hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik ise, ev sahibi olmanın yaşamın amaçlarından bir tanesi olduğunu belirterek, “679 Vatandaşımız ev sahibi oldu. Böyle güzel bir törenin gerçekleşmesinde tuzumuz, biberimiz olduğu için Allah’a hamdediyorum. 13 Yılda Türkiye’de 685 Bin konut yaptık. Birileri yuva yıkmaya çalışırken Allah’a şükür biz yuva yapıyoruz.  Bunları Şanlıurfalıların çok iyi ayırt edeceğini düşünüyorum” dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından konut sahiplerine anahtar teslimi yapıldı. Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ile KAŞİP Başkanı Hakan Aydın, TOKİ konutlarının yapımında emeği geçen Faruk Çelik’e plaket takdim ettiler.

Bu arada TOKİ tarafından 229 gazeteci için yaptırılan konutlardan bazılarının, Gazeteciler Dernekleri tarafından belli bir ücret karşılığında başka meslekteki vatandaşlara satıldığı öğrenildi. Bu kişilerin de, kura çekimine geldikleri görüldü. 

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2015, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195