Title of a News Article

Ve faaliyete girdi...

.

Ve faaliyete girdi...
banner206
 Şehir merkezinden uzak olduğu için alışveriş  konusunda sıkıntı çekilen Harran Üniversitesinde Osmanbey Kampüsünde öğrenciler ve öğretim görevlileri için yaşam merkezleri oluşturuldu.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ramazan Taşaltın’ın talimatıyla kısa bir süre önce ihale yoluyla 15 dükkanın sahiplerini bulmasının ardından ihaleyi alan firmalar Osmanbey kampüsünde bulunan yaşam merkezinde faaliyete başladılar.  Okulların açılmasına kısa bir süre kalmasıyla, içerisinde Market, Fast Food, unlu mamüller, market ve berber gibi esnafın bulunduğu yaşam merkezinin açılması hem öğrenciler için hemde Osmanbey’e taşınan Tıp Fakültesi Hastanesine gelen hasta yakınları için alışveriş mekanı oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Harran Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Müslüm Açıker, bu yaşam merkezi ile amaçlarının şehir merkezinden uzakta Osmanbey Yerleşkesinde kalmak zorunda olan öğrenciler, hasta yakınları ve osmanbeyde bulunan ailelerin günlük ihtiyaçlarını gidermek olduğunu söyledi.

Osmanbey’de yeni açılan yaşam merkezinin hala bazı eksikleri olmakla beraber faaliyete başladığını söyleyen Genel Sekreter Yardımcısı Açıker; “En kısa zamanda var olan eksikleri gidererek güzel bir yaşam alanı oluşturacağız. Bu bölgede faaliyete başlayan esnafımızın bilinmesi için tabela çalışmaları gibi hizmetleri yapıyoruz. Özellikle hastaneye giden hasta yakınlarımızında faydalanabileceği bu merkez, Öğrencilere, orada yaşayan ailelere ve tüm hasta yakınlarına hitap edecek” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2016, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195