Title of a News Article

Veda yemeğinde buluştular

.

Veda yemeğinde buluştular
banner206

Şanlıurfa’da Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN) Şanlıurfa Şube Başkanlığı tarafından emekli olan üyelere veda ve bilgilendirme yemeği düzenlendi.

Açılış konuşmasını yapan TEÇ-SEN Şanlıurfa Şube Başkanı Davut Kırmızıaslan, Şanlıurfa sofrasının Halil-ür Rahman sofrası olduğunu belirterek, her yıl bu etkinliği düzenlediklerini belirtti.


Veda yemeğine TEÇ-SEN Şanlıurfa Şube Başkanı Davut Kırmızıaslan’ın yanı sıra, TEÇ-SEN Genel Başkan Vekili ve Genel Sekreteri Salih Burçin Poyraz, TEÇ-Sen Genel Başkan Yardımcısı Muhammet Erbek, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcıları Erdal Şekeroğlu, İsa Doğan Yüksel, Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, TEÇ-Sen Elazığ, Diyarbakır ve Adıyaman şube başkanlığı üyeleri katıldı.

TEÇ-SEN Genel Başkan Vekili ve Genel Sekreteri Salih Burçin Poyraz gecede yaptığı konuşmada, TEÇ-SEN’in yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, her yıl eğitim öğretim yılı öncesi öğretmenlere verilen eğitime hazır ödeneğinin kamu personeline verilmesi noktasında çalışmaları olduğuna dikkat çekti.

 

TEÇ-SEN Genel Başkan Vekili ve Genel Sekreteri Poyraz ayrıca, unvan değişikliği ve görevde yükselme sınavı hakkında çalışmalarda bulunduklarını belirterek, kamu personelinin merkezi sınavlarda görev almaları noktasında da faaliyetlerinin olduğuna vurgu yaptı. Bursluluk sınavına giren öğrenciler arasında haksızlık ve adaletsizliğin olduğunu da söyleyen TEÇ-SEN Genel Başkan Vekili ve Genel Sekreteri Poyraz genel manada yoğun çalıştıklarını ve bu sorunları çözmek için ellerinden gelenin en iyisini için uğraştıklarını söyledi.

Program emekli olan üyelere eğitime ve sendikaya desteklerinden dolayı plaket ve hediye töreniyle sona erdi.




Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195