Title of a News Article

Vekil Gök Kimsesiz Aileleri Mutlu Etti

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yardıma muhtaç aileye evlerine kavuşuyor. Ulucamii Mahallesi 146. Sokak No: 2/1 adresinde bulunan konutun ihalesi yapılarak tamamlanan tek katlı sosyal konut projesi tamamlanarak aileye teslim edildi.

Vekil Gök Kimsesiz Aileleri Mutlu Etti
banner206

Konut açılışına katılan Ceylanpınar Kaymakamı Musa Sarı, Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, Ceylanpınar Belediye Başkan Vekili Cemal Boz, Ak Parti ilçe Başkanı Ahmet Gültekin ve çok sayıda Belediye meclis üyesi katılarak konut açılışı yapıldı.

 

Ceylanpınar Kaymakamı Musa Sarı’nın verileceği veda gecesi münasebeti ile ilçeye gelen Şanlıurfa Milletvekili Doç. Doktor Abdülkerim Gök Konut açılışında bulunarak aileye hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Açılış konuşmasını yapan Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök’’Tek vücut olduk bir ilçenin bir ilin bir ülkenin kalkınması  orada top yekun seçilmiş ve atanmışların ahenkli bir şekilde çalışmasıyla olur. Siyasiler olarak bizler bu manada bir bütünlük Ceylanpınar’da arz ettiğimizi, bu bütünlüğün arzı çerçevesinde 30 mart akşam’ında son derece  önemli bir değişiklik rabbim bizlere bunu nasip etti. İnşallah bu nasip olan bu çerçevede Belediye Başkanımız ilçe Başkanımız bizler gelecek Kaymakamımız atanmış ve seçilmişler olarak hizmet ehli olma noktasında devam ettireceğiz. İnsanlara tepeden bakmıyoruz. Yetiştiğim şartlarda aynı şekildeydi bu ilçede koşuşturduk bu ilçede okuduk iki oda bir salon kerpiçli bir evde babası devlet üretme çiftliğinden emekli bende bir kardeşinizim. Has ben kader bin intihamla şuanda karşı karşıyayız. Rabbim nerede kime ne şekilde görev veriyor bilinmez, ama biz asla ve asla çıktığımız yeri, yetiştiğimiz yeri asla unutmayacağız. İnsanlara tepeden bakmayacağız, huzuru mutluluğu sevgiyi kardeşliği tesis etmek için Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu çözüm süreci kapsamında geçmişten bugüne kadar olan ne varsa onları artık bir tarafta bırakıp kucaklaşmanın ve dediğim gibi sevginin muhabbetin artık tesisi edilmesi gerektiği düşüncesi ile hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bir kez daha sizler aracılığıyla kendilerine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Sağlıkla muhabbetle otursunlar diyorum ağız tadıyla otursunlar inşallah rabbim bu güzel yavruları hem onlar okurlar bu güzel yuvada bizde onları unutmuyoruz onlarda bizi unutmaz hayır dualarına nail oluruz’’dedi.

 

Ceylanpınar Kaymakamı Musa Sarı ise’’ Öncelikle ailemize hayırlı uğurlu olsun güle güle otursunlar diyorum. Ceylanpınar halkı hizmetin en iyisini hak ediyor. Bunlarla birlikte yine, yenice köyünde bir vatandaşımıza aynı şekilde bir ev tamamladık yine devam eden aynı şekilde birkaç tane projelerimiz var güle güle otursunlar Allah hayırlı uğurlu etsin. Bu güzel gün vesilesi ile değerli Milletvekilimden aramızda bulundukları bizleri onur ettikleri içinde buradan Ankara’ya gönderdiğimiz her projede bize verdikleri destekten dolayı şahsım ve ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Yine aynı şekilde projelerimizde desteğini esirgemeyen sayın valimiz İzzettin Küçüğe Aile Sosyal Bakanlığına aramızda burada bulunan vakıf mükellefimize bu kararda emeği bulunan evin yapımında emeği bulunan vakıf çalışanı tüm arkadaşlarıma Belediyemize siyasilerimize verdikleri tüm destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Kısa bir süre içerisinde ilçeden ayrılacağım sayın vekilimizinde söyledi güzel bir şekilde ayrılıyoruz . Hiçbir olumsuzluk yok hiç kimseye kırgınlığımız dargınlığımız yok. Her kesimden Ceylanpınar halkı sağolsunlar geldiler desteklerini ifade ettiler. Hepsine ayrı ayrı sonsuz teşekkür ediyorum inşallah hakkımızda hayırlı uğurlu olur diyorum tekrar hayırlı uğurlu olsun ailemize’’dedi.

 

Konutu teslim alan aile adına konuşan Gazali Salman ise’’ Sayın Vekilimize Sayın Kaymakamımıza, Kaymakamlıkta bize kim yardımcı olduysa hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kaymakam beye başarılar diliyorum gideceği yerde görevinde başarılar diliyorum ayağınıza sağlık’’dedi.

 

Aileye teslim edilen tek katlı konutun ardından buradan ayrılan Şanlıurfa Milletvekili Doç. Doktor Abdülkerim Gök ve beraberinde bulunan Ceylanpınar Kaymakamı Musa Sarı, Ceylanpınar Belediye Başkan Vekili Cemal Boz, Ak Parti ilçe Başkanı Ahmet Güntekin Ulucamii mahalle çocuklarına oyuncaklar dağıtarak bölgeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2014, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195