Title of a News Article

Vekil Özcan'dan Hilvan Belediyesine ziyaret

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Türkiye - Suudi Arabistan Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanı Halil Özcan, Hilvan'da bir dizi ziyarette bulundu.

Vekil Özcan'dan Hilvan Belediyesine ziyaret
banner206

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatile girmesi nedeniyle Şanlıurfa genelinde ziyaretler gerçekleştirip vatandaşlarla buluşan Özcan, AK Parti Hilvan İlçe Başkanlığı ve Hilvan Belediyesi'ne yaptığı ziyaretinin ardından, Ak Parti Hilvan eski İlçe Başkanı Hüseyin Alkan ile İşadamı ve kanaat önderi İzzettin Toprak ile bir araya geldi.

Ak Parti İl Koordinatörü Abdulkadir Karacabey ile Hilvan Belediyesi'ne yaptığı ziyareti sırasında son günlerde Şanlıurfa'daki sıcak gelişmeleri değerlendiren Halil Özcan 'ABD ile ortak olarak başlattığımız harekat merkezinin Akçakale'de kurulması çok önemli bir gelişme. Söylemlerimizin örtüşmesiyle birlikte taleplerimiz doğrultusunda sınırımızı korumuş olup terör örgütlerinin yapılanmasına engel olacağız' dedi.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın üçüncü dönem belediye başkanlığına seçilmesi ile ilgili görüşlerini belirten Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan 'Hilvan Belediyesi'ne üçüncü defa seçilen Aslan Ali Bayık, halkın içinden gelen ve halkı çok iyi bilen başarılı bir belediye başkanımızdır. Bugünkü ziyaretimizde ilçe başkanımız ve Başkan Vekilimiz ile yaptığımız istişarelerde, gereken desteği Hilvan'a sunacağız' dedi.

Hilvan ile ilgili sorunların çözümü ve eksikliklerin giderilmesi ile birlikte istişare ettiklerini ve konunun takipçileri olacağını belirten Ak parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195