Title of a News Article

Vekillerden mesaj geldi!

Vekillerden mesaj geldi!
banner206
 AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek, M. Kasım Gülpınar ve Doç. Dr. Abdulkerim Gök, 18 Mart Çanakkale Zaferinin dönüm yılı dolayısıyla mesaj yayınladılar.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, yayımladığı mesajında, zor şartlarda kazanılan Çanakkale Zaferi’nin önemine değinerek, şehitleri rahmetle andıklarını söyledi.

Bu anlamlı günde birlik ve beraberlik mesajları veren Akyürek, “Bugün binlerce vatan evladının mücadelesinin zaferle sonuçlandığı bir gün. O zafer bizlerin huzurlu şekilde yaşamasını sağlıyor. Şehit olan vatan evlatlarımızı rahmetle anıyorum. Böylesi günler ibret alınarak birlik ve beraberliğimize daha sıkı sarılmalıyız” açıklamasında bulundu. 

 

Gülpınar’ın mesajı

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar da, yayınladığı mesajında, ‘Çanakkale Zaferi, bağımsızlık uğruna canını seve seve feda etmeyi milli bir görev olarak gören aziz şehitlerimizin azminin ve cesaretinin destanıdır” dedi.

Milletvekili Gülpınar, “Çanakkale destanını yazan binlerce şehidimiz, “Çanakkale Geçilmez” gerçeğini; en kutsal varlıklarını, canlarını feda ederek tüm dünyaya kanıtlamışlardır. Bağımsızlığımızın, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün ölümsüzleşen abideleri olan şehitlerimiz daima gönüllerde yaşayacak, onların kahramanlıkları asla unutulmayacaktır” diye ifade etti.

Gülpınar, mesajını şu sözlerle sürdürdü;

“Atalarımız Çanakkale’de 250 bin şehit vermiş ancak ama geride 70 milyon gururlu yürek bırakmışlardır. Bu vesile ile Aziz şehitlerimizi bir kez daha Rahmet ve minnetle anıyor, Türk milletinin aziz hatıralarını asla unutmayacağını bir kez daha vurgulamak istiyorum. Aziz Şehitlerimiz, Ruhunuz Şad Olsun!" dedi.

 

Gök’ün mesajı

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Abdülkerim Gök ise, “Biz, bu ülkede yaşayan her canı, her insanı aziz biliyoruz. Çanakkale, sırtlarında şehit düşmüş, o meçhul askerler, nasıl omuz omuza bu ülke için, bu millet için mücadele ettiyse nasıl kardeşçe birbirine inanmış, dayanmışsa bugün biz de birbirimize öyle inanmalı ve bağlanmalıyız. Vatanın her bir köşesinden kopup gelerek düşmanın karşısına dikilen ve 'Çanakkale geçilmez' diyerek canları pahasına bu toprakları savunan şehitlerimizin aziz hatırası, bugün de millet olma şuurumuzu canlı tutan en büyük ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Milletimizin vatanına duyduğu aşk ve sadakat şehitlerimizin aziz hatırasıyla birlikte bu topraklarda yaşamaya devam edecektir. Çanakkale ruhunu, kutlu bir emanet gibi gönüllerimizde gururla taşıyacak, yeni nesillere miras bırakacağız. Vatan topraklarını, yani kutsal emaneti devraldığımız aziz şehitlerimizi minnetle, şükranla yad ediyoruz. Allah onlardan razı olsun, mekanları cennet olsun” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2015, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195