Title of a News Article

Veterinerlik Fakültesi taşınıyor

.

Veterinerlik Fakültesi taşınıyor
banner206
Harran Üniversitesi Eyyübiye Kampüsünde öğrencilerle öğlen yemeği yiyen Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Eyyübiye kampüsündeki sınıf darlığı sıkıntısını gidermek için Veteriner Fakültesini Osmanbey’e taşımak istediklerini söyledi.
Veteriner Fakültesini Osmanbey’e taşıdıklarında Eyyübiye kampüsündeki sınıf darlıklarını bir nebze rahatlayacağını söyleyen Rektör Taşaltın, Veteriner Fakültesinin yerine Teknik Bilimler Meslek Yükseokulu’nun geçeceğini açıkladı.
Sağlık, Kültür ve Spor Dairesinin Eyyübiye Kampüsünde porselen tabaklarla öğrencilere yemek dağıtımına başlaması dolayısıyla öğrencilerle öğlen yemeğini yiyen Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın öğrencilerin sorunlarını da dinledi.
Öğrencilere daha temiz ve nezih bir ortamda hizmet verdiklerini söyleyen Rektör Taşaltın; “Eski sistemde kâğıt tabak ve bardak kullanılıyordu. Problem oluyordu. Önceki tabldot sistemden tabak sistemine geçtik. Bu sisteme geçerek israfı önledik.  Bu bizim için problemdi, bunu çözdük. Öğrencilerimizin diğer problemlerini de hızlı bir şekilde çözeceğiz” dedi.

ÖĞRENCİLER YENİ SİSTEMDEN MEMNUN
Eyyübiye kampüsünde eğitim gören öğrenciler de yeni sistemden memnunlar. Yeni dönemde yapılan bazı değişikliklerin kendilerini memnun ettiğini dile getiren öğrenci Ruken Karakurt; “Hem yemeklerde değişim oldu. Hem de tabaklarda değişim oldu. Şimdi daha güzel yemekleri daha güzel tabaklarda yiyoruz” diye konuştu.
Rektör Ramazan Taşaltın’a Rektör yardımcıları Prof.Dr. Şerafettin Çelik, Prof.Dr. Abuzer Pınar,  Genel Sekreter Abdülhalim Dündar, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Fethi Şanda eşlik ettiler.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2015, 22:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195