Title of a News Article

Viranşehir'de ağustos ayı meclis toplantısı yapıldı

Viranşehir'de ağustos ayı meclis toplantısı yapıldı
banner206

Viranşehir Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Salih Ekinci Başkanlığında gerçekleştirildi.
Koronavirüs salgını dolayısıyla maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen toplantının 1.Oturumu Belediye meclis toplantı salonunda yapıldı.
Toplantıya, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Belediye Meclis üyeleri, Birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Viranşehir Belediye meclisi, Ağustos ayı ilk oturumu yapılan yoklamanın ardından bir dakikalık sayğı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, meclis üyelerinin geçmiş bayramı’nı tebrik ederek,alınacak kararların hayırlara vesile olmasını diledi. 
Son günlerde ilçede artan Koronavirüs vakalarına dikkat çeken Başkan Ekinci, vatandaşları, maske, mesafe ve hijyen konularında daha duyarlı olmaya davet etti. 
Yapılan konuşmanın ardından Halka ve basına açık yapılan toplantıda, Belediye Gayrimenkullerinin VİRBEL A.Ş. tarafından işletilmesi, İhtisas komisyonlarının yeniden oluşturulması, Araç kira sürelerinin uzatılması, Komisyon raporlarının görüşülmesi ile dilek ve temenniler maddelerinin görüşülmesine geçildi. 
Yaklaşık 1 saat süren ve iki gündem maddesinin görüşüldüğü Ağustos ayı meclis toplantısının ikinci oturumuna yarın devam edilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195