Title of a News Article

Viranşehir’de meclis toplantısı yapıldı

Viranşehir’de meclis toplantısı yapıldı
banner206

Viranşehir Belediyesi 2020 Yılı Ekim ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Salih Ekinci başkanlığında yapıldı.

Belediye Meclisi toplantı salonunda maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen toplantı, yoklama, açılış konuşması, saygı duruşu ve okunan istiklal marşı ile başladı.Viranşehir’de meclis toplantısı yapıldı

Halka ve basına açık yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, katılımlarından dolayı belediye meclis üyelerine teşekkür ederek, alınacak kararların hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.

Geçen hafta Ankara’da yaptığı bir dizi temas ile görüşmelerin çok olumlu ve verimli geçtiğini belirten Başkan Ekinci, İlçede yapılacak Bin 500 kişilik Gençlik Merkezinin ihaleye çıktığını, Spor Toto tarafından yapılacak kapalı yüzme havuzu ve 3 Semt sahasının da yer tahsisi yapıldığı müjdesini verdi.

Konuşmasında Pandemi konusuna da değinen Başkan Ekinci, genç aya göre ilçede alınan tedbir ve önemler sayesinde vaka sayısında önemli bir düşüş olduğunun sevindirici olduğunu söyledi.

Vaka sayısındaki düşüşlerin tedbirleri elden bırakmaları anlamına gelmediğini söyleyen Ekinci, aynı hassasiyet ve duyarlılıkla, maske, mesafe ve hijyen konularına devam edilmesi gerektiğini kaydetti.

Yapılan konuşmanın ardından Ekim ayı 1. birleşimde yazılı gündem maddeleri görüşülmeye başlandı. Yaklaşık 45 dakika süren toplantının 2.Oturumuna yarın devam edilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195