Title of a News Article

Yakında hizmete giriyor...

.

 Karaköprü Belediyesi, ilçeye bağlı Narlıkuyu Mahallesinde yapımına başladığı parkı, kısa bir süre içinde tamamlama aşamasına getirdi. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Baydilli, “3 bin m2 alan üzerine yaptığımız parkımızı en kısa sürede hizmete açacağız” dedi.

 Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe oluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Karaköprü Belediyesi, ilçeye bağlı Narlıkuyu Mahallesine yeni bir park kazandırıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Narlıkuyu mahallesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 bin metrekare alan üzerinde yapılacak olan parkta incelemelerde bulundu. Parkın son durumunu yerinde gören Başkan Baydilli inceleme sırasında işçilerle birlikte parka ağaç dikti.

 Çevre düzenlemesi, çimlendirme ve ağaç dikiminin ardından park vatandaşların hizmetine sunacaklarını ifade eden Başkan Baydili, “Bugün Narlıkuyu mahallemizde ekibimizle birlikte sahayı dolaşıyoruz. Narlıkuyu mahallemizde 3 bin metrekare alan üzerine yeni bir park oluşturduk. Parkımızın büyük bir bölümü tamamlandı. Sadece çimlendirilmesi kaldı. İlkbahar ayı ile birlikte çimlendirmesini de tamamladıktan sonra Narlıkuyu mahallemiz güzel bir parka kavuşmuş olacaktır. Parkımız Narlıkuyu mahallemizde ki vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2015, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195