Title of a News Article

Yan yana geldiler!

Yan yana geldiler!
banner206

 AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ve MHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Saraçoğlu, Sarı Şimşekler Taraftarlar Derneğinin açılış törenine katıldı.

Taraftarlar Derneğinin açılış töreninde yer alan taraftarlara ve katılımcılara seslenen Celalettin Güvenç, taraftarlara hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Taraftarların bir arada olmasını her zaman destekliyoruz. İnşallah Şanlıurfa’da birçok ilki hep beraber başaracağız. Kavgasız ve küfürsüz tribünler en büyük emelimiz. Bunu her yerde söylüyoruz ailelerin geldiği statlar istiyoruz. Bunu Şanlıurfa olarak başaracağız ve Türkiye’ye göstereceğiz” dedi

Sabırla, birlik ve beraberlikle Şanlıurfaspor Süper Lige çıkacak

Şanlıurfa’nın artık Büyükşehir olduğunu ifade eden Celalettin Güvenç, “Bu şehre süper ligde bir takım yakışır. Mutlak suretle buna inanıyorum. Sabırla birlik ve beraberlik halinde inşallah Şanlıurfaspor Süper Lige çıkacak. Asla inancımızı kaybetmedik ve kaybetmeyeceğiz. Bu şehir buna layıktır. İnşallah çıkacağız. Bu vesileyle Şanlıurfaspor’a destek veren tüm taraftarlara ve Şanlıurfaspor’a bundan önce ve şimdi hizmet eden tüm yöneticilere, Kemal Başkan dâhil herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Sarı Şimşekler Taraftarlar Derneği Başkanı İsmail Aslan ise günün anlamına yönelik bir konuşma yaparak, açılışa katılan Celalettin Güven ve Kemal Saraçoğlu’na teşekkür etti.

Öte yandan Sarı Şimşekler Taraftarlar Derneği açılışını AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, MHP Adayı Kemal Saraçoğlu ile birlikte yaptı.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142