Title of a News Article

Yaralı askerleri ziyaret etti

Yaralı askerleri ziyaret etti
banner206
Şanlıurfa'da dün akşam Halfeti ilçesine bağlı Yukarı Göklü kırsalında teröristler tarafından karakola yönelik yapılan roketli saldırıda yaralanan 2 asker kaldırıldıkları devlet hastanesine tedavilerine başlandı.

Saat 22:00 sularında PKK'lı teröristlerce Yukarı Göklü kırsalındaki jandarma karakoluna roketle saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 asker hafif bir şekilde yaralandı. Karakol kapısına isabet eden ve bu esnada orada bulunan 2 asker şarapnel parçalarının isabet etmesiyle hafif bir şekilde yaralandığı öğrenildi. 

Askerler, kent merkezindeki Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görmeye başladı. 

Olayın yaşandığı saatlerde haberi alan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, bölgeye intikal etti. Burada vatandaşların da Türk Bayraklarıyla karakol önüne geldiğini gören Vali Erin, burada birlik mesajları verdi. 

Halfeti ilçe halkıyla karakol önünde bir araya gelen Vali Erin, akabinde soluğu yaralı askerlerin yanında aldı. Eğitim ve Araştırma hastanesine giderek saldırı sonucu yaralanan ismi öğrenilemeyen askerleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileterek, hain yaptıkları yanına kalmayacak sözlerini vurguladı. 

URFASTAR


Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195