Title of a News Article

Yaşasın Cumhuriyet

Yaşasın Cumhuriyet
banner206

 Bugün Türkiye'nin gururlu ve mutlu günlerinden birisi. Çünkü bugün Cumhuriyetimizin ilanının üzerinden tam 91 yıl geçti. Bundan tam 91 yıl önce 29 Ekim 1923 günü Ulu Önder Atatürk bugünü Türk ulusuna Cumhuriyet Bayramı olarak hediye etti.

Tüm Yurtta olduğu gibi Şanlıurfa’da da Cumhuriyet Bayramı  kutlama heyecanı yaşanacak. Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük’ün tebrikleri kabulü ile başlayacak olan kutlamalar saat 09.30 da başlayacak. Resmi törenlerin gerçekleşeceği Valilik önündeki etkinliğin ardından bugün akşam Nevali otelde Cumhuriyet resepsiyonu verilecek. Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları dün başladı.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, dün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen çelenk sunma töreninde, Şehitlik anıtına çelenk bıraktı. Vali İzzetttin Küçük, 20.Zırhlı Tugay komutanı İhsan Başbozkurt ve Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in katılımıyla bugün gerçekleşecek olan törenlerle Cumhuriyet Bayramı kutlanacak.

Öte yandan hareketli  günlerin yaşandığı Suruç ilçesinde ise buruk bir tören yapıldı. İlçe Kaymakamı Abdullah Çiftçi, ilçe meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk bıraktı.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2014, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195