Title of a News Article

Yaşlı çiftin ikinci baharı

.

Yaşlı çiftin ikinci baharı
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 81 yaşındaki Mehmet Kaplan ile 64 yaşındaki Vediha Yemez çiftinin nikâh akdini evlerinde gerçekleştirdi. Balayı sözü verdiği çifte mutluluk dileyen Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi evde bakım ekibinin periyotlarla evin ihtiyaçlarını gidereceği müjdesini de verdi.

Mehmet Kaplan ile Vediha Yemez çiftinin evlilik müracaatında bulunmasının ardından yapılan incelemeler sonucunda evlenmelerinde bir engel bulunmadığı belirlendikten sonra Haliliye Belediyesi Evlendirme Birimi gerekli işlemleri gerçekleştirdi. Yaşlı çift, nikâhlarının evlerinde kıyılmasını istedi.

 

NİKÂHI BAŞKAN DEMİRKOL KIYDI

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Ali Doğan ile birlikte çiftin Devteşti Mahallesi’ndeki evini ziyaret etti. Başkan Demirkol, 14 yıl önce eşini kaybeden Mehmet Kaplan ile 27 yıl önce eşini kaybeden Vediha Yemez çiftinin nikâhlarını kıydı. Çiftin nikâh şahitliklerini ise Meclis Üyesi Ali Doğan ile Kaplan’ın torunları Aziz Pakır ile Mahmut Pakır yaptı. Başkan Demirkol, Evlendirme Cüzdanı’nı çifte birlikte vererek Karaali Kaplıcaları’nda balayı sözü verdi.

Nikah sonrası açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, “1935 doğumlu Mehmet Kaplan ile 1952 doğumlu Vediha Yemez çiftinin nikah akdini gerçekleştirdik. Çiftimize mutluluklar diliyorum. Bugünden sonra Haliliye Belediye’mizin evde bakım hizmeti ekipleri çiftimizin evini periyodik olarak ziyaret edecek ve temizlik işlemlerini gerçekleştirecek” diye konuştu.

 

EVLİLİK HEDİYESİ VERİLDİ

Nikâh işlemlerinin tamamlanmasının ardından Başkan Fevzi Demirkol, yeni evli çifte çeşitli hediyeler taktim etti.

 

EVDE BAKIM EKİBİ EVİ KÖŞE BUCAK TEMİZLEDİ

Nikah işlemlerinden önce ise Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı evde bakım ekibi, yaşlı çiftin evini ziyaret etti. Ekipler, kişisel bakımlarını gerçekleştirdikleri çiftin evlerini de köşe bucak temizledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2016, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195