Title of a News Article

Yavuz: “Yansımaları pozitif olacak”

Yavuz: “Yansımaları pozitif olacak”
banner206
Şanlıurfa eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, AK Parti’nin Şanlıurfa’da düzenlediği AK Parti İl Başkanları Toplantısının Şanlıurfa’ya yansımalarının pozitif olacağını söyledi.

Şanlıurfa eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, yaptığı açıklamada, son yıllarda Şanlıurfa'da iki büyük organizasyonun yapıldığını belirterek, “Memleketimiz ilk defa büyük bir kupa maçına ev sahipliği yaptı. Ziraat Türkiye Kupası Fenerbahçe-Trabzon maçında Şanlıurfa'mız büyük bir sınav vererek bütün taraftarlara evlerini ve yüreklerini açarak büyük bir misafirperverlik örneği göstererek Trabzon ve karadeniz ile güzel bir gönül köprüsü ve kardeşlik bağı kurdu. Yine Türkiye'de ilk defa Akparti genişletilmiş il başkanları toplantısı Şanlıurfa'da gerçekleşti. Sayın Bakanımız Faruk ÇELİK bundan sonra Urfa Ankara'ya gitmeyecek Ankara Urfa'ya gelecek sözü yerine getirilmişti. Çünkü hemen hemen bütün Bakanlar, Başbakan, Meclis Başkanı ve Cumhurbaşkanı Şanlıurfa'ya bir ya da birkaç defa gelmişlerdi. Bu Son toplantıyla Ankara ile birlikte Türkiye Urfa'ya geldi” dedi.

“Yine Urfa'lılarımız gelen bütün misafirlerimize samimiyetlerini ve muhabbetlerini bir bir paylaşmış oldular” diyen Yavuz, açıklamasında şunları kaydetti:

“Harika bir karşılama mükemmel bir ağırlama ve süper bir uğurlamada bulundular. Bütün misafirler çok memnun bir şekilde şehrimizden ayrıldılar. İnşallah daha önce Trabzon ve Karadeniz ile kurulan gönül köprüleri ve bağları bu defa Türkiye ile kurulur ve çok pozitif yönde memleketimize yansımaları olacaktır. Akparti İl Teşkilat'ımızın gelen misafirlerimizin ağırlanması için yapılan görev dağılımında Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcımız sayın Muhammed BALTA'ya eşlik ettim. Örnek alınabilecek gerçek bir halk adamı olan bu değerli şahşiyete ve siyatçiye başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin. Bu büyük organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunar bu tür olumlu gelişmelerin devamını diler paylaşılan bu sevginin, samimiyetin ve muhabbetin kendi içimizde de paylaşılmasını yürekten yüce Allah'tan temenni ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2014, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195