Title of a News Article

Yazar, mesaj yayınladı!

.

Yazar, mesaj yayınladı!
banner206
 Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

CHP Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Gelişmiş ve çağdaş bir ülkede, özgür, yansız ve ilkeli olarak çalışan gazetecilerin, kamuoyunun gelişmesine en büyük katkıyı sağlayan meslek guruplarının başında geldiğini belirten Yazar, mesajında şunları kaydetti;

“Şeffaf, katılımcı ve demokratik  bir toplumu yaşatan en önemli unsurların başında gelen tarafsız basının varlığı, yaşadığımız toplumun da ortak kazanımı olarak dikkat çekmektedir.

Ancak ülkemiz açısından baktığımız zaman ülkemize yakışmayan bir durumla gazeteci arkadaşların tutuklu olduğu ve on binlerce de basınla ilgili davanın sürdüğünü görmekteyiz. Bu tablo dürüst, özgür ve ilkeli bir gazeteciliğin sürmesine vurulmuş bir pranga gibi, ülkemizin gelişmesine ve uluslararası imajına olumsuz bir etki yapmaktadır.

Tüm bu olumsuzluklarla birlikte Yurttaşlarımıza hizmet etme yarışında günün her saatinde, adeta zamana karşı yarışarak haberi bir an önce iletme adına, gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayarak, şehrimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif olarak görev  alarak, emek harcayan ve toplumun ve şehrimizin sorunlarına büyük katkı sağlayan tüm Basın emekçisi gazete çalışanlarının ve bu alanda emek harcayan her arkadaşımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, saygılar sunarım.”

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2016, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195