Title of a News Article

Yeni Bakanları ziyaret ettiler...

Yeni Bakanları ziyaret ettiler...
banner206
 Ak Parti Şanlıurfa heyeti üç Bakana hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ak Parti il Başkanı Bahattin Yıldız Başkanlığında  Şanlıurfa Milletvekileri Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri, Ahmet Akay, Gülender Açanal, ahmet Fakıbaba ve BŞB Nihat Çiftçi, bugün Başkent Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin yeni Bakanlarından bazı isimleri ziyaret ettiler. 

ilk olarak Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ü ziyaret eden Şanlıurfa heyeti daha sonra İç işleri Bakanı Süleyman Soylu sağlık Bakanı Fahrettin Koca,,Milli Eğitim Bakanı Prof dr. Zıya Selçuk, enerji ve Tabii kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Turizm Kültür Bakanı Mehmet Ersor'u makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletiler. Ak parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız, yapılan ziyaretlerde Şanlıurfa'nın bazı sorunlarının da gündeme getirildiğini söyledi. 

Şanlıurfa heyetinde Ak partili diğer Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Halil Özşavlı ve İbrahim Halil Yıldız'ın olmamaları dikkatleri çekti. 
Kasım Gülpınar yurt dışında, Yıldız taziyesi olduğuiçin ziyaretlere katılmazken Halil Özşavlı'nın Urfa'da olmasına rağmen heyetin içinde yer almaması Vekiller arasında sorun mu var sorusunu akıllara getirdi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2018, 20:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195