Title of a News Article

Yeni bir güç...

Yeni bir güç...
banner206

Türkiye’nin yeni gücü olan Misiad, dün gece bir ilke daha imza attı. Misiad’ın Şanlıurfa Şubesi geçtiğimiz günlerde kurulmuş ve Şanlıurfa Şube Başkanı Gökhan Gökmen olmuştu. Dün gece ise Misiad’ın Genç kadrosu kuruldu.

Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği (Misiad),Şanlıurfa Şubesi’nin Memleket Meclisi olarak belirlediği Sosyal tesiste bir araya gelen Genç kadro, dün gece önemli karar alarak, yeni bir oluşum gerçekleştirdi.

Yapılan toplantıya Şanlıurfa’nın farklı kesimlerinden katılımlar sağlandı. Oluşan genç kadroya Abdurrahman İşçi Başkanlık yaptı. 14 kişilik Genç Misiad’ın başında Abdurrahman İşçi daimi başkanlık yapacak. Misiad Şanlıurfa Şube Başkan Yardımcısı Halil Barut’ta gerçekleşen toplantıya katıldı. 14 kişilik genç kadro, Veysi Tatlı, Reşat Öncel, Ömer Faruk Haktankaçmaz, Adem Mesçi, Mustafa Direkli, Ali Uzun, Abdullah İlhan, Abdullah Erik, Mesut Yıldırım, İbrahim Saraç, Emin Tüysüz, Mehmet Önkol, Mümtaz Yavuz ve Halil Sunay’dan oluştu.

Yaklaşık 4 saat süren toplantıda, yeni kurulan derneğin amaçları, hedefleri ve yapılacak olan faaliyetleri konuşuldu.  


HABER MERKEZİ

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2014, 13:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
av.selim h
av.selim h - 9 yıl Önce

ne kadar boş işlerle uğraşıyorsunuz.urfada sanayimi var sanayiciler dernegi kurulmuş.memleketin hali içler acısı neyin kafasında bu arkadaşlar anlamak mümkün değil.

SIRADAKİ HABER

banner195