Title of a News Article

Yeni Müdür'e başarılar dilediler...

.

Yeni Müdür'e başarılar dilediler...
banner206
 Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu ve beraberindekiler Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu ve beraberindeki meclis üyeleri, bir süre önce Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Veysal Tipioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu, yaptığı konuşmada Tipioğlun’a görevinde başarılar diledi.  Her zaman emniyet güçlerinin yanında olduklarını ifade eden Eyyüpoğlu ve beraberindekiler kendilerini ağırladıkları için Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’na teşekkürlerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Tipioğlu, birlik ve beraberlik mesajı vererek Şanlıurfa’ya atanmış olmanın ve hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Ziyarete; Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu’nun yanı sıra Meclis Başkan Yardımcısı Halil Alkan, Meclis Üyeleri; Ahmet Göktaş, Sabri Çiçek, Hasan Demir ve Genel Sekreter Mehmet Durmuş katıldı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2016, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195