Title of a News Article

Yeniden bekçi alımı olacak! İşte detaylar

Yeniden bekçi alımı olacak! İşte detaylar
banner206

Bekçi alımı ilanı İŞKUR'da yayımlandı. Bekçi alımı başvuru için İŞKUR'un esube.iskur.gov.tr web sitesini ziyaret etmek yeterli. Çeşitli illerde istihdam edilecek bekçiler için İŞKUR'da yayımlanan ilanlara 2022 Aralık ayı sonuna kadar başvurmak mümkün. Bekçi alımı başvuru şartları içerisinde en az ilkokul mezunu ve 55 yaşını aşmamak yer alıyor. İşte, bekçi alımı başvuru ekranı...

Karar'dan edinilen bilgiye göre, birçok ilde bekçi ve özel güvenlik alımı yapılıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımının yanı sıra özel sektörde de bekçi alımı gerçekleştiriliyor.

Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) internet şubesi esube.iskur.gov.tr sayfasında yer alan bekçi ilanlarına 18-55 yaş arasında olması şartıyla 31 Aralık 2022 tarihine kadar herkes başvurabilir.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda genel şartlar aranıyor. Ayrıca alım yapacak kuruma göre özel şartlar da iş ilanında paylaşıldı.

BEKÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?
 

TC vatandaşı olmak

İlköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları

18 yaşını tamamlamış olmak

Kamu haklarından mahrum olmamak, kamu hizmetlerinden mahrumiyet cezası ile mahkûm bulunmamak lazım

Alkol, uyuşturucu ya da uyarıcı madde tüketimi nedeniyle tedavi görmüş ya da görüyor olmamak

Terör örgütleri ile bu örgütlerin legal ya da illegal uzantılarının eylemlerine, toplantılarına, yürüyüş ve mitinglerine karışmamış, desteklememiş ve katılmamış olmak

En az ilköğretim, lise ya da dengi okul mezunu olmak

Vardiyalı çalışmaya uygun olmak

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195