Title of a News Article

Yetim hedefi açıkladı...

.

Yetim hedefi açıkladı...
banner206
Şanlıurfaspor 2. Kulüp Başkanı Emin Yetim, Adana Demirspor ve Yeni Malatyaspor maçlarını galip kapatarak, liderlik koltuğuna yaklaşmak istediklerini söyledi.

TFF 1. Lig’de 8 puanla 8. Sırada yer alan Şanlıurfaspor, ligin 6. Haftasında karşılaşacağı Adana Demirspor maçına odaklandı. 1-0’lık Bandırmaspor galibiyetinin ardından Teknik Direktör Ünal Karaman tarafından 1 gün izne ayrılan Sarı-Yeşilliler, dün akşam bir araya gelerek Adan Demir maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Sarı-Yeşillilerde morallerin yerinde olduğu gözlendi.

 

Yetim: İki maçı kazanmak istiyoruz

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Emin Yetim, Adana Demirspor ile ardından oynayacakları Yeni Malatyaspor maçlarını kazanıp zirveye yaklaşmak istediklerini söyledi.

Bandırmaspor galibiyetinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren Yetim, “Bundan sonraki maçlar bizim için çok büyük önem kazandı. Bu hafta Adana Demirspor’a konuk olacağız, ardından da sahamızda Yeni Malatyaspor’u ağırlayacağız. Bu iki maçı galibiyetle kapatıp üst sıralara yükselmek istiyoruz. Teknik heyet ile futbolcularımıza güveniyoruz, inşallah bu 2 maçtan da alnımızın akıyla 3’er puanla ayrılacağız” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2016, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195