Title of a News Article

Yetim’den Kandil Mesajı

.

Yetim’den Kandil Mesajı
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Yetim, yayınladığı mesajında, Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin (S.A.V) dünyayı şereflendirdiği bu mübarek gecede onun rahmet, merhamet ve adalete dayalı kuşatıcılığının yalnızca ümmetini değil bütün insanlığı kapsadığını bir kez daha hatırladığımızı belirterek, şu ifadelere yer verdi;

“İnsanların en hayırlısı Hz. Peygamber binlerce yıllık geçmişe uzanan insanlık tarihi boyunca gelen peygamberler silsilesinin sonuncusu, barış dini İslam’ı müjdeleyendir. O Allah’ın insanlar arasından seçtiği doğruluk timsaliydi; güzel ahlakıyla, engin hoşgörüsüyle, adaletiyle, merhametiyle, mütevazılığıyla bütün insanlığa kucak açan örnek bir şahsiyetti. Onun yaşayışı ve sünneti sayesinde insanlığın önünde aydınlık, merhamet ve hoşgörü dolu bir devir başlamıştır. Bugün, tüm insanlık Hz. Peygamberin çağlar üstü örneklik ve rehberliğine her zamankinden daha fazla muhtaçtır.

Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizin ve tüm İslam âleminin mübarek Mevlid Kandilini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195