Title of a News Article

Yıldık'dan kutlama

Yıldık'dan kutlama
banner206
 AK Parti Akçakale ilçe Başkanı İbrahim Yıldık,’bağımsızlık ve millet egemenliğine dayanan Cumhuriyet rejiminin demokrasinin, özgürlüklerin ve eşitliğin teminatı olduğunu söyledi.

Ak Parti Şanlıurfa Akçakale ilçe Başkanı İbrahim Yıldık,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, önemli açıklamalarda bulundu. Yıldık, yaptığı açıklamada şunları kaydetti. Ulu Önder Atatürk'ün vatanı düşmanlardan kurtarmak için 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak Milli Mücadeleyi başlattığını, genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle tek vücut tek yürek olan Türkü, Kürdü, Çerkezi, Lazı, tüm imkansızlıklara rağmen destansı bir mücadeleyle vatan topraklarını düşmanlardan temizlediğini ve özgürlüğüne kavuşturdu.

Türkiye'nin, büyük atılımlar gerçekleştiren, dünya politikasında ve ekonomisinde söz sahibi olan, sürekli büyüyen ve gelişen bir ülke olduğunu biliyoruz diyen Başkan Yıldır, açıklamasını şöyle sürdürdü.

" büyük bir ülkenin vatandaşlarıyız. Ülkemizin her köşesi birbirinden daha renkli, birbirinden daha zengindir. Ülkemizin her köşesinin ayrı gerçekleri vardır. Bütün bunlar, bu ülkenin zenginlikleridir. Hep beraber kaynaşarak bu zenginliği tatmanın idraki içerisinde olmalıyız. Bu güzel ve huzurlu ortamın; Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yıldönümünde birlik ve beraberliğimiz için kenetleyici bir güç olmasını temenni ediyorum."Seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatmış olduğu çözüm süreci ile birlikte Türkiye'de huzur ortamını amaçladıklarını ifade eden İbrahim Yıldır, "Çözüm sürecinin huzurlu ortamının nimetlerinden tüm Türkiye'de olduğu gibi,  bölgemizde bizler de en iyi şekilde faydalanmak istiyoruz.  Bu duygu ve düşüncelerle tüm Akçakaleli hemşehrilerimin Cumhuriyet bayramını kutluyorum.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2014, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195