Title of a News Article

Yıldırım çifti bu fotoğrafı paylaşıp...

Yıldırım çifti bu fotoğrafı paylaşıp...
banner206

Geçtiğimiz günlerde, eşi Semiha Yıldırım ile birlikte koronavirüse yakalandığını duyuran eski başbakan Binali Yıldırım, bir süredir evde tedavi görüyorlardı. Yıldırım, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile son test sonuçlarının negatif çıktığını açıkladı.

"PCR testi sonucu hamdolsun negatif çıkmıştır. Karantina sürecinde arayan, mesajlarıyla paylaşımda bulunan, dua ve desteklerini esirgemeyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hepinizden razı olsun" diyen Yıldırım, paylaşımında bu sözlere yer verdi.

"AMAN TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYIN"

Tedavisi devam eden herkese Rabb'im acil şifa versin. Bu zor zamanda, insanüstü bir gayret ve fedakârlıkla çalışan tüm sağlık ordumuza Allah güç, kuvvet versin. Vatandaşlarımızdan talebim: Aman tedbiri elden bırakmayın, TMM mı?" sözlerini de ekleyen Yıldırım, aman tedbiri elden bırakmayın dedi.

Son Dakika! Bir süredir tedavi gören Binali Yıldırım koronavirüsü yendi

Son Dakika! Bir süredir tedavi gören Binali Yıldırım koronavirüsü yendi

TWİTTER'DAN DUA İSTEMİŞTİ

Koronaya yakalandıklarını da yine Twitter hesabından duyuran Yıldırım, şu ifadelerle dua istediklerini söylemişti: "Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'ne başvurduk. Yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testimizin sonucu pozitif çıkmıştır. Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler. Vatandaşlarımızdan TMM kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyoruz. Dua eder, dua bekleriz"

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2020, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195