Title of a News Article

Yıldırım’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

.

Yıldırım’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
banner206

Sabah Gazetesi ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Mehmet Yıldırım 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

10 ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında;  basın çalışanlarının çok zor şartlar altında canları pahasına görevlerini yaptıklarını vurgulayan Sabah Gazetesi  ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Mehmet Yıldırım; ilkeli, tarafsız ve araştırmacı bir medyanın ülkenin demokratik  gelişmesine doğrudan katkı yaptığına değindi.

Uyarıcı ve yol gösterici medyanın kamu hayatını da önemli yönde etkilediğini kaydeden Yıldırım, “Basın çalışanlarının sorumluluğu ve mesleki etik ilkelerine bağlılıkları da, basın kuruluşlarının kurumsallaşmaları açısından büyük önem taşımaktadır. Basınımızın gösterdiği gelişmede, şüphesiz en büyük pay, görevini fedakarca yapan basın çalışanlarına aittir.  Canları pahasına zor koşullar altında, gecesini gündüzüne katarak kamuoyunu bilgilendiren basın çalışanlarımızın 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2016, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195