Title of a News Article

Yıldız'dan gençler için mesaj geldi...

Yıldız'dan gençler için mesaj geldi...
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin YILDIZ ; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin YILDIZ, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşımızı başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 101. yıldönümünü kutluyoruz. Tarihin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919′un 101.yıl dönümüne ulaşmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz malumunuz her yıl büyük coşku ve minnetle kutlanan 19 Mayıs bayramı bu yıl salgın nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında olduğu gibi evlerde kutlanacak. 
19 Mayıs 1919 Yılı milletimizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma mücadelemizde yolumuzu aydınlatmış küllerinden yeniden doğan bir millete umut ışığı olmuştur. Bundan 101 yıl önce nasıl ki umutlarımız yolumuzu aydınlatıp bizleri karanlıktan aydınlığa çıkardıysa bu zorlu süreçte de umudumuzu kaybetmeden milletçe el ele vererek salgının üstesinden hep birlikte geleceğimize hiçbir şüphem yoktur.
Büyük anlamlar taşıyan 19 Mayıs, Cumhuriyetimizin gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan inancın ifadesidir. Bugüne anlam katan gençlerimize, ecdadımızın bu vatan topraklarını korumak için yaptığı fedakârlıkları göstererek, ecdatları ile gurur duymalarını ve bize bıraktıkları mirasa en güzel şekilde sahip çıkmalarını sağlamamız gerekir. Türkiye’nin geleceği gençlerimizin ellerinde şekillenecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Gençlerimiz başta olmak üzere milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195