Title of a News Article

Yılmaz, çalışmaları yerinde inceledi

.

Yılmaz, çalışmaları yerinde inceledi
banner206

 Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Esmerçayı Mahallesinde başlanılan beton yol çalışmalarını yerinde inceledi

Siverek Belediyesi Fen İşleri ekiplerince Esmerçayı mahallesinde başlatılan beton yol çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Resul Yılmaz mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

Belediye Başkanı Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ile birlikte Mahalle Muhtarı İrfan Dağkesen Mahallede başlatılan beton yol çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz çalışmalar konusunda yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Esmerçayı mahallemizde sokak iyileştirme çalışmaları kapsamında daha önce yaz aylarında toz, kış aylarında ise çamurdan kullanılamıyordu. Mahalle sakinlerimizin ve muhtarlarımızın talebi üzerine biz hemen buraya gerekli olan talimatları vermek suretiyle arkadaşlarımıza bir an önce bir çalışma başlatılmasını talep ettik. Güzel bir çalışma yapmışlar, insanlarımızın hayat standartlarını yükseltmek temel hedeflerimiz arasındadır. Bundan sonra da bu tür ve mahallemizin noksanlıklarını gidermeye dönük her türlü hizmeti yapmaya devam edeceğiz. Çalışmanın mahalle sakinlerimiz ve buraya yaşayan vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Mahalle muhtarı İrfan Dağkesen, “Mahalle muhtarı olarak mahallemiz adına en başta Sayın Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Kış aylarında yollarımız çamurdan dolayı kullanılamıyordu. Yağışlı günlerde halkımız fırına gidip ekmek almakta bile güçlük çekiyordu. Uzun süredir bu tarz sıkıntıları yaşıyorduk. Sağolsun Başkanımızın duyarlılığı ile bu sorunu da çözmüş olduk” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2015, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195