Title of a News Article

Yılmaz: Müslümanların katliamı planlanmıştır

.

Yılmaz: Müslümanların katliamı planlanmıştır
banner206

Kapatılan Refah Partisi'nin Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Urfastar’a yaptığı açıklamada, 15 Temmuz’daki ‘Darbe Girişimi’nde Müslümanların katliamının planlandığını belirtti. Yılmaz Urfa'daki temasları kapsamında Vali Güngör Azim Tuna'yı da ziyaret etti. 

ABDÜSELAM YAVUZ

Kapatılan Refah Partisi'nin Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz, ‘Demokrasi Nöbeti’nde konuşmak üzere geldiği Şanlıurfa’da 15 Temmuz’da gerçekleşen ‘Darbe Girişimi’ni Urfastar’a değerlendirdi. FETÖ’cü askerler tarafından düzenlenen ‘Darbe Girişimi’ni işgal hareketi olarak yorumlayan Yılmaz, “Haçlıların yeni projelerinin bir parçasıdır. Bu yüz yıllık bir projedir. Hasan’ı Hasan’la yok etmek, Müslümanları Müslümanlara musallat ederek o ülkeleri işgal etmek. 15 Temmuz’da bunlardan birisidir. Biliyorsunuz eskiden darbeler, irtica adıyla İslam Medeniyetinin yükselmesini önlemek için din düşmanlarının masonların tahrikiyle yapılırdı. 1960 ihtilalı, 12 Eylül, 28 Şubat böyle olmuştur. 15 Temmuz’daki ihtilala aynı görüşteki insanların yani dindarların eliyle Müslümanların katliamı planlanmıştır. Bunlar yıllarca göz boyaladılar, hepimizi aldattılar. Neden? Hoşgörü ile geleceğiz dediler, karıncayı ezmez görüntü verdiler. O maske altında kendi milletini katleden yurtdışındaki mihrakların piyonu oldukları ortaya çıktı” dedi.

 

“Türkiye’nin önü daha açık”

Bu darbe girişiminin amacının Türkiye’nin gelişmesini önlemek olduğunu vurgulayan Yımaz, “Türkiye’de ne zaman kalkınma olursa, insanların yüzü gülerse bu mutluluk darbelerle kursağımızda bırakılmıştır. Türkiye’nin maddi ve manevi anlamdaki gelişmesinden dış dünya rahatsız olmuştur.

Onlar Türkiye’nin önüne takoz koymak için bu darbeyi yaptılar ama tam tersi oldu. O takozlar kendilerini ezmeye kalkıştı, ezdi. Türkiye’nin daha çok açık olduğunu görüyorum” şeklinde konuştu. 

Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz Rabia Meydanı'nda dün gece Demokrasi nöbetine katılan binlerce kişiye hitap ederek Darben girişimi hakkında geniş bilgi verdi. Yılmaz bugün ise Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna'yı ziyaret  etti. Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte Vali Tuna'yı ziyaret eden Şevki Yılmaz Diyarbakır'a geçti 

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2016, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195