Title of a News Article

Yılmaz, personeliyle kahvaltıda buluştu

Yılmaz, personeliyle kahvaltıda buluştu
banner206

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Fen İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü personelleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Belediye Sosyal tesisleri Üçgen Parkta Fen İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü personelleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Yılmaz kent merkezi ve kırsal mahallelerde yol ve alt yapı çalışmalarında gece gündüz mesai gözetmeksizin çalışmalarını sürdüren Fen işleri Müdürlüğü ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü personellerine çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Başkan Yılmaz yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; “Bilindiği gibi ilçe merkezimizde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Büyükşehir belediyesi, ŞUSKİ Genel müdürlüğü tarafından büyük alt yapı hizmetleri yürütülüyor. Bizde bu çalışmalara destek vererek ekiplerimizle birlikte mesai saatleri gözetmeksizin personellerimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Dedi.

Sözlerini sürdüren Başkan Yılmaz, “Yaklaşık bir yıldan bu yana alt gerek kırsal gerekse ilçe merkezinde çok güzel çalışmalara imza atan personellerimiz ve aileleriyle birlikte kahvaltıda bir araya geldik. Şahsım olarak bu çalışmalarda canı gönülden görev alan tüm ekibime teşekkür ediyorum. Belediye olarak iki birimimize hizmet konusunda çok büyük görevler düşüyor. Bu anlamda Siverek’e hizmet etmek için daha da çok çalışmamız gerekiyor.” diye konuştu.

Başkan Yılmaz, kahvaltının ardından personellerle bir süre sohbet ederek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2016, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195