Title of a News Article

Yılmaz STK ve Muhtarlarla bir araya geldi

.

Yılmaz STK ve Muhtarlarla bir araya geldi
banner206

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın verdiği iftar yemeğinde daire amirleri STK Temsilcileri ile Muhtarlar bir araya gelerek dualar eşliğinde iftarını açtılar.

Belediye Sosyal tesisleri Tarihi Cudi paşa konağında verilen iftar yemeğine İlçe Kaymakamı Metin Demirel, İlçe Emniyet Müdürü Yener Gül, İlçe Müftüsü Burhan Barut, daire amirleri Harran üniversitesi hocaları katıldı.

Misafirleriyle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Yılmaz masaları dolaşarak katılımcılarla sohbet etti.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz gecikmelide olsa iftar yemeğinde bir araya geldikleri için mutlu olduğunu belirterek şunları kaydetti” ben katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepimizin tek derdi var oda şehrimizin, nasıl daha ilerliye taşıyabiliriz, yaşanabilir bir Siverek’i nasıl tesis edebiliriz, bunun uğraşı içindeyiz yerel üst yönetici olarak, başta değerli kaymakamımız olmak üzere, kurum amirlerimize siz değerli STK temsilcilerine, muhtarlarımıza ve hazır bulunan diğer ağabeylerimiz, yönetirken her zaman bize destek oldunuz yanımızda bulundunuz, ben bu nedenle ayrıca şükranlarımı arz ediyorum. İnşallah Siverek’i o hak ettiği yere gelmesi için uğraşlarımız devam edecektir. Tabi yönetirken ortak akıl her zaman rehberimiz olacaktır, istişare olmazsa olmazımız, o nedenle Siverek belediyesi olarak noksanlıklarımız, eksiklerimiz hiç şüphesiz vardır, bu konuda bizi uyarınız, büyük bir iyilikte bulunmuş bundan gocunmam tersine feyizlenmiş oluruz alırız, sözlerime son verirken önümüzde ki hafta kutlayacağımız kadir gecenizi kutluyor katılımlarınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum.”



Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2017, 00:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195