Title of a News Article

Yılmaz'dan hizmet atağına devam...

.

Yılmaz'dan hizmet atağına devam...
banner206

Siverek Belediyesi tarafından kırsal alanda başlatılan kilit taşı çalışmaları kapsamında Dağbaşı mahallesinde kilit taşı döşeme çalışmaları başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldı. Çalışmalarla ilgi bilgi veren Başkan Yılmaz, hedeflerinin hizmet almamış alan bırakmamak olduğunu belirtti.

Yılmaz, “Daha önce Kaynak mahallesinde yaptığımız kilitli parke taşı çalışmasının bir benzerini de bugün Dağbaşı mahallesinde başladık. Çalışmalarımız da temel düsturumuz insanlarımızın hayat standardını yükseltmektir. Bunun ilk basamaklarından biri de hiç şüphesiz köy içi diye tabir ettiğimiz bölgelerimizde ulaşımı daha kolaylaştırmaktır. Mahalle sakinlerine daha rahat bir yaşam alanı sağlamaktır. Arkadaşlarımız güzel bir çalışma yapmış ki çalışmanın tamamlanmasının ardından daha güzel bir görünüme kavuşacağını hep beraber göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Mahalle muhtarı A. Kâfur Kahraman çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Siverek Belediye Başkanımıza çalışmaları başlatmış olmasından ötürü teşekkür ederim. Çok güzel olacak bunu şimdiden görebiliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

  

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2015, 18:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195