Title of a News Article

Yine aynı hastane yine aynı rezalet!

Şanlıurfa’da Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesinin tuvalet, lavabo ve hasta yakınlarının oturduğu alanlar mikrop saçıyor.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki pislik cep telefonu kameralarına yansıdı. Hastaneye tedavi olmak için giden vatandaşlar tarafından çekilen fotoğraflarda çöp kutularının boşaltılmadığı görülürken, tuvalet ve lavaboların da pisliği gözler önüne çıkıyor. Tuvalet kağıdı, peçete ve sıvı sabun kutularının da çoğu zaman boş ve bazılarını kırık olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Burası sözde hastane, şifa vermesi gerekirken tam tersine hastalık saçıyor.” Dediler.

 

NEDEN SORUŞTURMA AÇILMIYOR?

Daha önce temizlik skandalı konusunda basına birçok defa konu olan Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesiyle ilgili şuana kadar soruşturma açılmaması da kafalarda soru işaretleri oluşturuyor.

Hastane, temizlik konusunda defalarca basın yayın organları tarafından gündeme getirilse de bu konuda henüz herhangi bir soruşturmanın başlatılmadığı öğrenildi. Hasta yakınları, “Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, Sayın Bakanımız Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün bu konuya bir çözüm bulması gerekiyor. Bu skandala çözüm bulunması için illaki birilerinin bu mikroptan can vermesi mi gerekiyor.” Diye sitem ettiler. 

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2016, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195