Title of a News Article

Yol verme kavgası: 8 yaralı

 Yol verme kavgası: 8 yaralı
banner206

Şanlıurfa'da, yol verme anlaşmazlığı yüzünden iki sürücü arasında başlayan tartışma, yakınlarının katılmasıyla taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. 8 kişinin yaralandığı kavga, polisin biber gazlı müdahalesi ile sonlandı.

Olay,dün öğleden sonra Onikiler Mahallesi'nde meydana geldi. Adları öğrenilmeyen iki sürücü arasında iddiaya göre yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında sürücüler, telefonla aradıkları yakınlarından yardım istedi. Sürücülerin yakınlarının da gelmesiyle alevlenen tartışma taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Çok sayıda kişinin birbirine girdiği kavga, mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay yerine gelen polisin biber gazlı müdahalesi ile son buldu. Park halindeki bir Polis aracıyla, bir otomobilin de camlarının atılan taşlarla kırıldığı kavgada, yaralanan 8 kişi ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere götürüldü.

Kavgaya karıştığı belirlenen 4 kişiyi gözaltına alan Polis, yeni bir olay yaşanmaması için mahallede ve yaralıların götürüldüğü hastanelerde önlem aldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2015, 08:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195