Title of a News Article

Yol yapım çalışmaları hızlandı

 Yol yapım çalışmaları hızlandı
banner206

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde stabilize yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Mevsim şartlarının iyileşmesi ile birlikte artan yol yapım çalışmaları çalışılan bölgenin ihtiyaç ve durumu dahilinde stabilize veya beton parke taşı kaplama olarak planlanıyor. 

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşların çamurlu yol problemlerini gidermek için çalışmalarına devam ediyor. Merkezde 19 mahallede başlatılan parke çalışmalarının yanı sıra, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde süren stabilize yol yapım çalışmaları Sırrın, İmambakır ve Devteşti Mahalleleri'nde devam edilecek. Ahmet Yesevi Mahallesi 9848'inci Sokak'ta daha önceden yapılan stabilize yol, bölgedeki inşaatların yapımı nedeniyle tahrip olduğundan Fen İşleri Müdürlüğü tarafından burada tekrar yol yapım çalışmaları başlatıldı. Farklı bölgelerde henüz yapılaşmakta olan alanlarda yapılmasına rağmen aşınan yollarda hem yenilemeler hem de onarımlar ise planlı olarak devam ettiriliyor.

 

KIRSALDAKİ ÇALIŞMALARA ARA VERİLMİYOR

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kırsal mahallelerde de hazırlanan plan çerçevesinde çalışmalarına devam ediyor. Bugüne kadar; Konuklu, Boyedere, Perşembe, Yeniköy, Keleşoğlu, Altuntepe, Şahintepe, Mamuca, Şeyhçoban ve Gürcütepe Mahalleleri'nde stabilize yol yapım çalışmaları yapıldı. Mutluca, Emirler ve Yeşiltepe Mahalleleri'nde devam eden çalışmalar, bu bölgelerde tamamlandıktan sonra Uzunköy, Uluhan ve Yenisu'da da devam edecek.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un konuşmalarında yer verdiği 'kırsalın merkezden farklı kalmayacak' ve 'çamurlu yol bırakmayacağız' ifadeleri Haliliye'de her geçen gün bu hedefe doğru ilerliyor. Haliliye yeni yollarla örülüyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2015, 10:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
fatih altun
fatih altun - 9 yıl Önce

Biz bu yollarin yapilmasinaa cok sasirdik inanmiyorduk yapilacagini bunca gundur cekiyoruz bu rezilliyi secimlermi yaklasti nerden esti boyle

SIRADAKİ HABER

banner195