Title of a News Article

Yücetepe tek başına muhalef

Yücetepe tek başına muhalef
banner206
Yaklaşan 30 mart 2014 Yerel seçimleri öncesi Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkan adayı  Celalettin Güvenç, il genelinde birden fazla köyde destek turuna çıktı.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, il Başkanı Yusuf Eğilmez, parti teşkilatları ve bazı belediye meclis üyeleri ile Viranşehir ilçesine giden Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, amaçlarının Büyükşehir ile birlikte Viranşehir ilçesinin de Ak Parti hizmetlerini almak olduğunu dile getirdi. 

Viranşehir ilçesinde Milletvekili Mehmet Akyürek tarafından karşılanan Şanlıurfa heyeti, bazı kanaat önderleri ve STK temsilcileri ile bir araya geldikten sonra esnafıda ziyaret ettiler. BŞB adayı  Celalettin Güvenç, Bakan Çelik daha sonra ilçenin kırsal mahallelerine geçtiler, vatandaşların sorunlarını dinleyen Güven ve Çelik, bazı sorunların giderilmesi sağladılar.

AkPartinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, partililerle yaptığı toplantıda, rakiplerinin HDP adayı Osman Baydemir olmadığını, aksine Ak partili Belediye Başkan vekili Fevzi Yücetepe olduğunu bir kez daha dile getirdi. Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba'nın seçim öncesi nerede olduğu bilinmezken, yerine vekaletten bakan meclis üyesi Fevzi Yücetepe'nin esnafa zabıta aracılığıya ceza kesmesi, Ak Partili Milletvekilleri , Belediye Başkan adayları  ile Meclis üyesi adayların taleplerinin yerine getirilmediğini ifade eden Güvenç ' Bizim şuan en büyük rakibimiz, yani Ak Partinin rakibi Fevzi Yücetepe ve bazı arkadaşlarıdır, bu kişilerle mutlaka karşılaşacağız, Ak  Partiye sonradan katılan bu arkadaşların yaptıklarını muhalefet bir Belediye yapmaz' şekilnde sitemde bulundu.

Öte yandan BŞB adayı Güvenç, HDP adayı Osman Baydemir'e seçimde fark atacaklarını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 14:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
büro memur-sen
büro memur-sen - 6 yıl Önce

Açıklama türk büro sen tarafından değil memur-sen tarafından yapılmıştır admin..

SIRADAKİ HABER

banner195