Title of a News Article

Yüksel: Eyyübiye beni çok mutlu ediyor

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel Eyyübiye Belediyesi Yerel Yönetimler Konağını ziyaret edip Eyyübiye Belediyesi Başkan Vekili M. İlhami Günbeği ile fikir alış, verişinde bulundu.

Eyyübiye Belediyesi Yerel Yönetimler Konağını AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Danışmanı Ahmet Zenbilci, AK Parti Şanlıurfa Belediye Meclis üyeleri ve AK Parti Şanlıurfa İl yönetimi ziyaret etti.

Yüksel, Eyyübiye Belediye Başkan Vekili Günbeği'nden belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgi aldı. Belediyenin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Vekil Abdülkadir Yüksel;  ‘’Bugün kendi memleketim Şanlıurfa’dayım. Bir Gaziantep milletvekili olarak yerel yönetimler başkan yardımcısı olmam nedeniyle ayrıca bu bölgenin koordinasyonu bende olduğu için İl koordinasyon toplantımızı kendi arkadaşlarımızla, yerel yöneticilerimizle, il başkanımızla, ildeki ve ilçedeki yerel başkanlarımızla beraber gerçekleştirdik. Sonrasında da bugün ilk ziyaretimizi Eyyübiye Belediyemize yaptık. Değerli başkan vekilimiz M. İlhami Günbeği ile beraberiz. Başkanımızla sohbet ediyoruz. Eyyübiye’mizin sorunlarını konuşuyoruz. Burada hizmet heyecanı görüyorum buda beni çok mutlu ediyor. Bende eski bir belediye başkanı olarak hem deneyim, tecrübe paylaşımı yapıyorum. Aynı zamanda da eksiklik, aksaklıklar anlamında da bir şey varsa onları paylaşıyoruz. Bizler bir nevi köprü vazifesindeyiz. Bunu da Ankara’ya taşıyoruz. Arkadaşlarımızın sorunlarının takipçisi ve Belediyelerimizin sorunlarının takipçisi olacağız. Şanlıurfa herşeyin en iyisi hak ediyor. Eyyübiye Belediyesi çok büyük noktada görev üstlendi. Şanlıurfa büyükşehir olduktan sonra yeni kurulan ilçedir. Zorlukları da, sıkıntıları var. Bunu aşacak irade de var Eyyübiye’de, Belediyemizde, partimizde de Allah’a hamd olsun bunu aşacak irade de var.‘’ Dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eyyübiye Belediyesi Başkan Vekili M. İlhami Günbeği ise;  ‘’Gaziantep Milletvekili, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdülkadir Yüksel ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediyemizi ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yerel yönetimler başkan yardımcısı görevini yürütüyorlar. Aynı zamanda bizleri daha çok heyecanlandıran olay hemşerimiz olmasıdır. Milletvekilimiz ile belediyemizle ilgili, yerel yönetimlerle ilgili istişarelerde bulunduk. Bilindiği üzere Abdülkadir Yüksel bey, 10 yıl Birecik ilçesinde Belediye Başkanlığı yapmıştır. Ondan dolayı kendisinden istifa de ediyoruz, bilgi ediniyoruz. ‘’ Dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2016, 17:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
ŞANLIURFA
ŞANLIURFA - 8 yıl Önce

HAYRET. BİZİM GÖZLERİMİZ HİÇ DE İYİ GÖRMEMİŞ. GENEL BAŞKAN YRD. İYİ GÖRÜYOR. ACABA NEDEN. EĞER TÜRKİYE BUNLARA KALMIŞ İSE

SIRADAKİ HABER

banner195