Title of a News Article

Yürek burkuyor!

Yürek burkuyor!
banner206
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde sol ayağının dizden aşağısının felçli minik Ramazan'ın dramı yürek burkuyor. 
Ceylanpınar Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden işçi bir babanın 4 çocuğundan biri olan Ramazan'ın hikayesi yürekleri burktu. Küçük Ramazan henüz bebekken sırtındaki kesenin alınmasından sonra, sol ayağının dizden aşağısı felç oldu. Gözü yaşlı anne Zeynep Kurt, "3 ayda bir Diyarbakır Devlet Hastanesi'ne gidiyoruz ve maddi olarak çok zorlanıyoruz. Maddiyat bir tarafa imkanımız olsa, çocuğumuzu Diyarbakır dışında hastanelere götürmek isteriz. Ramazan'ın da diğer arkadaşları gibi koşup, yürümesini istiyorum" diye konuştu. 
Çocuğunun yaşıtları gibi koşup oynayamadığını belirten anne Zeynep Kurt, "Çocuğumu o halde gördüğümde yüreğim parçalanıyor. Yardımseverlerden oğlumun tedavisi için destek istiyorum. Tedavisi olamıyorsa da, en azından ortopedik olarak müdahale edilirse, kendi ihtiyaçlarını karşılayabilir" ifadelerini kullandı. 
Oğlunun hastalığının daha fazla ilerlememesi için tedavi olması gerektiğini belirten baba Ahmet Kurt, "Gün geçtikçe Ramazan'ın hastalığı ilerliyor. Ayaklarında sürekli yaralar baş gösteriyor. Hastalığın daha fazla ilerlememesi için oğlumuzun bir an önce tedavisine başlanması lazım. Ancak bizim maddi durumumuz yetmediği için bu tedaviyi yaptıramıyoruz. Bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz" dedi. Yıllardır Diyarbakır'daki hastaneden başka bir yere gidemediklerini gözyaşları içinde anlatan anne Kurt, çocuğunun bir kez olsun yardım almadan yürüyebilmesi için canını seve seve feda edeceğini ifade etti.
Eşinin gündelik işlerde çalıştığını ifade eden Zeynep Kurt, "İmkanlarımız doğrultusunda doktora götürüyoruz, fakat yetmiyor. Çocuğumun çaresizliğine çare olacak bir hayırsever, bir doktor yok mu?" diyen gözü yaşlı anne, kendilerine uzanacak bir yardım eli bekliyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2015, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195