Title of a News Article

Yürekleri sızlatan ölüm!

Yürekleri sızlatan ölüm!
banner206

Şanlıurfa'dan başka şehirlere mevsimlik işçi olarak giden 5 çocuk babası Mehmet Durmuş, Gaziantep'te ekmek almak için yolun karşısına geçmek isterken aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi. 

Gurbetten Şanlıurfa'ya bir acı haber daha geldi. Şanlıurfa'dan başka illere ailesiyle birlikte çalışmaya giden Mehmet Durmuş, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Durmuş'un daha önceden Suruç Belediyesi'nde çalıştığı ve işten atılınca ekmek parası kazanabilmek için başka şehirlere gittiği öğrenildi. 

CİDİR: "SİZCE BU KADER Mİ? 

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Mehmet Durmuş'un vefatıyla ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımda, şunları ifade etti; 

"Suruç belediyesinde temizlik işçisi olarak çalışırken işi son bulunca ve işsiz kalınca 5 çocuk babası Mehmet Durmuş, zorlu hayat şartlarına karşı çocuklarınıda alır ve batıya mevsimlik köle olmaya gider. Havaların soğuması, işin bitmesi ve çocukların eğitimi için memlekete dönerken Nurdağı civarında acıkan çocuklarına ekmek almak için yolun karşı tarafında bulunan fırından ekmek alıp geri gelmeye çalışırken karşıdan gelen aracın çarpmasıyla çocuklarının ve eşinin gözü önünde can verir. şimdi soruyorum size, sizce bu kader mi?" (URFASTAR) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195