Title of a News Article

Zabıta'dan 50 santim uygulaması

.

Zabıta'dan 50 santim uygulaması
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, tarihi çarşıların olduğu Haşimiye bölgesinde kaldırım işgalini önlemek ve vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmeleri için 50 santim uygulaması başlattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, Göller Mahallesindeki tarihi çarşıların yer aldığı bölgede kaldırım işgalini önlemek amacıyla 50 santim uygulaması başlattı. Zabıta ekipleri, Gümrük hanı, Bedesten, Neccek hanı, Barutçu hanı, Bakırçılar ve İsotcular çarşısının bulunduğu alanda 50 santim uygulamasını esnaflara anlattı. İşyerleri önünde kurulan tezgâhların 50 santimden fazla olmaması gerektiğini esnafa anlatan Zabıtalar esnafı uyararak önlem almalarını istedi. Vatandaşların çarşı bölgesinde daha rahat bir şekilde alışverişlerini yapabilmeleri için Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan 50 santim uygulamasına esnaflarda destek verdi. Görüntü kirliliği ve kaldırım işgaline yönelik başlatılan uygulama önümüzdeki günlerde esnaflara tebliğ edilecek. Uygulamanın hem esnaf hem de çarşıları gezmeye gelen vatandaşların için iyi olacağını belirten esnaflar, belediyenin başlattığı uygulamaya destek vereceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2017, 14:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfali
Urfali - 7 yıl Önce

Birde gelsin koprubasi ni gorsun memleketin ortasinda cigercilerden kaldirimdan insanlar yuruyemiyor dumandan kokudan ....

mak
mak - 7 yıl Önce

başta haşimiye meydanı olmak üzere her noktada uygulanması şartıyla canı gönülden desteklliyorum.

selçuk
selçuk - 7 yıl Önce

Belediyenin bu uygulaması çok isabetli, umarım uygulanabilir. Bir de yola eşya, demir, veya duba koyan esnaflar içinde bir çalışma yapılsa çok iyi olur. Vatandaş olarak araçlarımızı park edemiyoruz. Yol kamuya mı ait yoksa esnafa mı?

SIRADAKİ HABER

banner195