Title of a News Article

Başkan Albayrak'ın girişimleri sonuç verdi

Başkan Albayrak'ın girişimleri sonuç verdi
banner206
Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinin belediye başkanı Şeref Albayrak’ın girişimleri, Halfeti Yerel Eylem Grubu tarafından yapılan çalışmaların sonucunda ilçeye 2.3 milyon TL hibe kazandırıldı.
Halfeti ilçesi Belediye Başkanı Şeref Albayrak’ın çalışmalarıyla her alanda gelişimini sürdürüyor. İlçede ‘’Yerel Kalkınma Stratejilerinin Hazırlanmasına Teknik Destek Projesi’ kapsamında oluşturulan Halfeti Yerel Eylem Grubu tarafından hazırlanan proje onaylandı.
İlçeye tarımsal, sosyal ve kültürel anlamda önemli katkılar sağlayacak LEADER projesi kapsamında 2.3 milyon TL hibe kazandırıldı. Halfeti Tarım ve Orman Müdürü Akan Akmeşe, Belediye Başkanı Şeref Albayrak’ı konuyla ilgili ziyaret etti. Albayrak ve Akmeşe, ilçede uygulanacak projeler hakkında istişarelerde bulundu. Başkan Albayrak, alınan hibenin Halfeti’ye hayırlı olması dileğinde bulundu. Albayrak ‘’Halfeti’mizin gelişmesi ve kalkınması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte ilçemiz için yoğun gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda ilçemize kazandırılan 2.3 milyon TL hibe, Halfeti’mizin turizm ve tarımının gelişiminde kullanılacak’’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195