Title of a News Article

Halfeti'ye bir yatırım daha yapılıyor

Halfeti'ye bir yatırım daha yapılıyor
banner206

Karagül’ü, eşsiz doğası ve tarihi zenginlikleriyle ünlü olan Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesine yeni bir yatırım daha yapılıyor.

Her yıl yüzlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği, birçok festivale ev sahipliği yapan ‘Saklı Cennet’ Halfeti tarihi yapılarıyla da isminden söz ettiriyor. Kentin bu zenginliğini gören Turizm İşletmecisi Kamil Türkmen, Halfeti ilçesinde bulunan Halfeti Türkmen Konağı’nı yeniden turizme kazandırmak için kolları sıvadı.

Restore çalışmalarının başladığı konakta yapılan son çalışmaları gidip yerinde gören Türkmen ile Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Türkmen, mekanın açılışını sabırsızlıkla beklediklerini kaydetti. Türkmen, “Bugün Halfeti Türkmen Konağı Butik Otelimizin son durumunu görmek üzere Halfeti Bld. başkanımız @albayrakhalfeti Konağı yerinde ziyaret etti. Çok otantik ve çok güzel bir mekan olduğunu Halfetiye örnek bu yapının açılışını sabırsızlıkla beklediklerini belirterek tşk etti” ifadelerini yer verdi.

ALBAYRAK: BİR KONAK DAHA KAZANDIRILDI

Halfeti’ye bir yatırım daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Eski Halfeti'de bir konak daha turizme kazandırıldı. Kamil Türkmen'e bu güzel yatırımı ilçemize kazandırmasından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. urfapusula

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195