Title of a News Article

3 mahallede çalışmalar başladı...

3 mahallede çalışmalar başladı...
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın AKSA Doğalgaz yetkilileri ile yapılan görüşmeler sonucu 3 mahalle için verdiği doğalgaz müjdesinde çalışmalar başladı. İlk kazmaların vurulduğu mahallelerde çalışmaları inceleyen Başkan Canpolat, “Vatandaşlarımız konforlu bir yaşam sürsün diye Haliliye Belediyesi olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Mahallelerimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi. 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın sözünü verdiği doğalgaz çalışmaları başladı. 

Başkan Mehmet Canpolat, geçtiğimiz günlerde doğalgaz çalışmalarını görüşmek üzere AKSA Doğalgaz yetkilileri ile bir araya geldi. İlçede doğalgazın ulaşmadığı mahalle kalmaması adına göreve geldiği ilk günden bu yana çalışmalarını sürdüren Başkan Mehmet Canpolat, merkez mahalle muhtarlarıyla birlikte AKSA Doğalgaz Şanlıurfa Müdürü Muhammed Nezih Ural ve teknik ekibiyle görüştü. Haliliye’de devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Mehmet Canpolat, 3 mahallenin doğalgaza kavuşacağını müjdeledi.

Başkan Mehmet Canpolat’ın müjdesini verdiği doğalgaz çalışmaları, bugün Bağlarbaşı, Yavuz Selim ve Süleymaniye Mahallelerinde başladı. Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin ve meclis üyelerinin eşlik ettiği ziyarette Başkan Canpolat, doğalgazda ilk kazı çalışmalarının başlayacağı mahalleleri inceledi. Burada teknik ekiple bir araya gelen Başkan Mehmet Canpolat, ilk kazı çalışmalarının startını verdi. 

Resim önizlemesi
Söz verdikleri gibi doğalgaz için çalışmaların başladığını belirten Başkan Mehmet Canpolat, “Vatandaşlarımızın tercihi ve isteği, bizim için projelere dönüşüyor” dedi. 

Başkan Mehmet Canpolat, Bağlarbaşı Mahallesinde saha gezisinde yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“İlçemizin merkez mahallelerinden Bağlarbaşı, Yavuz Selim ve Süleymaniye Mahallelerimizle ilgili doğalgaz çalışması başlatmıştık. Buradaki vatandaşlarımız muhtarımız üzerinden hem ön abonelik işlemlerini tamamlamışlardı, hem de yaptığımız görüşmeler sonucunda bu mahallelerimize doğalgaz getireceğimizin sözünü verdik. Bununla ilgili Meclisimizden karar aldık. Bu mahiyette AKSA Doğalgaz firması ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde bu yıl itibariyle Bağlarbaşı Mahallemizde de bir ilk olacak, doğalgazda ilk kazmayı vurmuş olacağız. Burada inşallah önümüzdeki dönemde de devam edecek şekilde mahallemizin tamamı doğalgaza kavuşacak. Haliliye merkezle ilgili 32 mahallemizin tamamında doğalgaz olmuş olacak. Vatandaşlarımız konforlu bir yaşam sürsün diye Haliliye Belediyesi olarak tüm müdürlüklerimizle var gücümüzle çalışıyoruz. Mahallemize hayırlı, uğurlu olsun diyorum.”

Resim önizlemesi

Yavuz Selim Mahallesinde de başlayan çalışmaları beraberindeki heyet ile inceleyen Başkan Mehmet Canpolat, “Yavuz Selim Mahallemizdeyiz. Yavuz Selim Mahallemize de sözümüz vardı. Yaptığımız görüşmelerden ve aynı zamanda da değerli muhtarımızın da çalışmalarıyla birlikte Yavuz Selim Mahallemize doğalgaz getirmek adına bugün ilk kazmayı vuruyoruz. Yavuz Selim Mahallemiz inşallah bundan sonraki süreçte doğalgaza kavuşmuş olacak. İnşallah hep birlikte ön abonelik ve diğer abonelik işlemleri tamamlayınca mahallenin tamamında ve bütününde doğalgaz çalışması tamamlanmış olacaktır. Yavuz Selim Mahallemize doğalgaz hayırlı, uğurlu olsun diyorum.” İfadelerini kullandı. 

Doğalgazın ulaşmadığı mahalle kalmayacağını vurgulayan ve çalışmaların hayırlı olmasını dileyen Başkan Mehmet Canpolat, Süleymaniye Mahallesinde yaptığı açıklamada şöyle konuştu: 

“Süleymaniye Mahallemizdeyiz. Buraya da söz vermiştik, değerli mahalle muhtarım da bu konuyla ilgili çok çalıştı. Süleymaniye Mahallemiz ile ilgili de ilk kazmayı vuruyoruz. Süleymaniye Mahallemiz doğalgaza kavuşmuş olacak. Etap etap, bölge bölge, sokak sokak doğalgaz çalışmaları inşallah devam edecek. Süleymaniye Mahallemize göstermiş olduğu ilgiye, teveccühten dolayı da teşekkür ediyorum. Süleymaniye Mahallemize, özellikle annelerimize ve bacılarımıza doğalgaz hayırlı, uğurlu olsun diyorum. Bugünkü saha gezimize Haliliye Kaymakamımız Sayın Serap Özmen Çetin eşlik etti. Kendilerine de, valiliğimize de, kaymakamlığımıza da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”

Mahalle muhtarları ise taleplerinin karşılık bulduğunu ifade ederek, mahalle sakinleri adına Başkan Mehmet Canpolat ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Resim önizlemesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195