Title of a News Article

Canpolat, muhtarları ziyaret etti

Canpolat, muhtarları ziyaret etti
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Muhtarlar Günü nedeniyle yaptığı ziyaretler kapsamında muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Canpolat, “Muhtarlarımızla birlikte çalışmaya, mahallelerimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz” “dedi.   

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Muhtarlar Günü nedeniyle ziyaretlerde bulundu.

Demokrasinin temel taşı olan muhtarları “Muhtarlar Günü”nde yalnız bırakmayan Başkan Mehmet Canpolat, Muhtar Derneklerini ziyaret etti. Haliliye Muhtarlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Deniz, Şanlıurfa GAP Muhtarlar Dernek Başkanı Ali Demir, Şanlıurfa Muhtarlar Dernek Başkanı Halil Haktankaçmaz ve Göbeklitepe Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Bağış ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Başkan Mehmet Canpolat, talepleri dinledi. Muhtarlarla her zaman hemhal olduklarını ve refah seviyesi yüksek mahalleler için çalıştıklarını ifade eden Başkan Mehmet Canpolat, şöyle konuştu:

Resim önizlemesi

“Ziyaretlerimizle muhtar kardeşlerimizle bir araya geldik. Hem günlerini kutladık, hem de yapılan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu. Hep birlikte Haliliye’miz, Şanlıurfa’mız için dört bir yandan, el ele, gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz. Muhtarlarımız bizim sahadaki gözümüz, kulağımız, elimiz. Aynı zamanda demokrasinin ilk temel taşları. Bu manada bize göstermiş oldukları ilgiden dolayı kendilerine şükranlarımı arz ediyorum. Muhtarlarımızla birlikte çalışmaya, mahallelerimizi, ilçemizi güzelleştirmeye devam edeceğiz.”

Dernek Başkanları ise Başkan Mehmet Canpolat’ın yalnız bir gün değil, her zaman muhtarların yanında olduğunu ifade ederek teşekkürlerini iletti. 

Muhtarların gününü kutlayan Başkan Mehmet Canpolat, ziyaretlerin ardından bölgeden ayrıldı.

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2022, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195