Title of a News Article

Canpolat Ramazan bayramını kutladı

Canpolat Ramazan bayramını kutladı
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik etti.

“Azim ve kararlılıkla eda ettiğimiz Ramazan orucunu Rabbimizin ihsan ve bereketiyle Ramazan Bayramı ile taçlandırıyoruz” sözleriyle mesajına başlayan Başkan Mehmet Canpolat, mesajında şunları kaydetti:

“Sabır ve tevekkül ayı olan Ramazan ayı, zorluklarla birlikte kolaylıkları görebilmenin, zorda olanların hayatlarına kayıtsız kalmamanın ayıdır. Diğerkâm olarak, halden anlayan ve bizleri birbirimize, “bir vücudun uzuvları” olarak emanet eden İslam kardeşliği anlayışı ile Ramazan Bayramı’na ulaşmış bulunmaktayız. Bayramlar, küsmenin, darılmanın, kırgınlıkların bir tarafa bırakılıp el ele tutularak sevinçle kalkınmanın yaşandığı zamanlardır. Bayramlar, eda edilen oruç ibadetinin ertesinde, çocuk sevinci kadar masum ve saf bir şekilde İslam âleminin bir birini kucaklayarak yaşadığı hakkıyla bir bayram havasıdır. Haliliye Belediyesi olarak, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelerin yanında ve sofralarına her iftar yetişme gayretinde olduğumuzu belirtmek isterim. Ramazan ayı sonrasında da sosyal belediyecilik anlayışıyla, her zaman bu ailelerimizin yanlarında olacağımızı ve elimizden geldiğince ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağımızı belirtmek isterim. Haliliye Belediyesi olarak bizim için hakkıyla bayram, ramazanda sofrasına yetişebildiğimiz, ihtiyaç sahibi bir kardeşimizin ihtiyacını giderebildiğimiz zaman bayramdır. Bayramlar, ulaşabileceğimiz sınırlar içerisinde, tutulacak bir eli olmayanın elinden tuttuğumuz, kapısının koluna kimsenin dokunmadığı yüreklere dokunabildiğimiz zaman bayramdır. Bu duygularla, Haliliyeli ve Şanlıurfalı hemşerilerim başta olmak üzere, tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutlar, bayramın tüm dünya insanları için huzur, barış ve bereket getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195