Title of a News Article

Çiçek, Basın Müdürü oldu...

Çiçek, Basın Müdürü oldu...
banner206

Şanlıurfa'da, uzun yıllardır gazetecilik yapan ve Haliliye Belediyesinde hizmet veren genç Gazeteci Ahmet Hamdi Çiçek, Basın Müdürlüğü ile ödüllendirildi.

Çocukluk yaşlardan itibaren içerisine girdiği gazetecilik mesleğini koluna bilezik olarak işleyen genç Gazeteci Ahmet Hamdi Çiçek, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat tarafından Basın Müdürlüğüne atandı. 

Ulusal haber ajanslarında uzun bir süre görev yapan Ahmet Hamdi Çiçek, son olarak Şanlıurfa Valiliği bünyesinde kurulan Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi Basın, Yayın ve İletişim (SUDKOM) biriminde görevli olarak çalışıyor, bu kapsamda Suriyede oluşturulan Barış Pınarı Bölgesinde yaşanan tüm gelişmeleri takip ve kamuoyuna yansıtılması adına önemli çalışmalara imza attı. 

Buradaki görevi sona eren Çiçek, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat tarafından müdürlükle ödüllendirildi.

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğüne atanan Ahmet Hamdi Çiçek, Urfa basınında sevilen ve saygın kişiliği ile tanınıyor.

AHMET HAMDİ ÇİÇEK KİMDİR?

1993 yılında Şanlıurfa’da doğan Ahmet Hamdi ÇİÇEK, ilk ve orta öğretimi ile lise eğitimini Şanlıurfa’da tamamladı. Lisans eğitimini tamamlamasıyla birlikte 2014 yılında Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde göreve başlayan Ahmet Hamdi ÇİÇEK, bu sırada ön lisans ve pedagojik formasyon eğitimini de tamamladı.

2011- 2014 tarihleri arasında ulusal medyada çalışan Ahmet Hamdi ÇİÇEK; 2019 yılında Barış Pınarı Harekatının başlamasıyla birlikte Şanlıurfa Valiliğinin oluru ile 1 yıl boyunca Suriye’nin Tel Abyad ve Rasulayn bölgelerinde; Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi Basın, Yayın ve İletişim Personeli olarak görev yaptı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
KADİR YILDIZ
KADİR YILDIZ - 3 yıl Önce

BAŞARILAR KARDEŞİM.ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.HAYIRLI OLSUN.

SIRADAKİ HABER

banner195